Valtuusto meni kuten meni. Novidan omaisuus hävitetään kaupungin kontolta valmistelijan ehdottamalla 4,5 miljoonan euron hinnalla. Yksikään toinen valtuutettu ei halunnut palauttaa asiaa uudelleen valmisteltavaksi, jotta selvitettäisiin: josko kauppahinta voisi olla isompikin. Luotto mainioon ja tuloksistaan tunnettuun virkamiesvalmisteluun on valtuustossamme järkkymätön.

  Valtuutetuista 33 ei halua antaa luottamusmiehille valtaa kaupungin yhtiössä. He luottavat tuloksistaan tunnettuun virkamiestyöhön tälläkin päätännänsaralla. Minkähän takia he haluavat antaa valtaansa pois? No tietenkin siksi, että jää aikaa matkustella kansan piikkiin. Onhan Forssa ja Imatra nähty, josko tämän jälkeen tänä kesän lenki jatkuu peräti IMATRA, SUMATRA, BORNEÅ akselilla!

  Saaritonttien osalla järki voitti kerrankin. Tontit myydään ihan kuten normaalistikin - rahalla saa, ei pelkällä.... Eli kuntalainen pääsee maksimaalisesti nauttimaan kaupungille maksetusta rahasta. Tontit myydään normaalilla kaupalla tarjousten perustella, joten tätä ei voi mokata!

  Koulutuslautakunnan kokous oli askeettisen  barbaaridemokratian ja fasismikokoustamisen onnettomin fuusio: Sokean, vain kavereita näkevän, peejiin nuija hukkui heti kättelyssä. Kuorsauksen säestyksellä kaikki meni kuten esiteltiin, joskin äänestäen. Kun itse kokouksen kulusta ei saa kertoilla, täytyy sessiosta todeta positiivisesti: Tyylitön ja erittäin epämiellyttävä tapahtuma ettei peräti äärikuvottava kokemus, Mutta silti se oli kaikessa karmeudessaankin positiivinen ja äärimmäisen onnistunut lenkki Uudenkaupungin koulutuslautakunnan kokousten synkässä fiaskoketjussa!

           NUKKUMATTI UNIHIEKKAA HEITTI; HETI HUKKUI HEIKK...