Kaupassa asioidessaan havaitsee joidenkin tuotteiden jämähtäneen hyllyille, ne eivät kierrä. Mainokset ja muut markkinointi-instrumentit ovat pahasti epäonnistuneet. Mutta jos kaupassa on tuotteen valmstajan palkkaama AMK(myyntikonsultti), tilanne muuttu rajusti ja positiiviseen suuntaan!

  AMK etsii kaupasta, varomattoman pariskunnan ja sujauttaa salaa heidän ostoskärrynsä toimksiantajan valitseman tavaran. Jos perheenemäntä huomaa tuotteen, ilahtuu hän suuresti siippansa aktiivisesta osallistumisesta perheen ruokahuoltoon. Mikäli taasen mies huomaa tuotteen ja havaitsee sen oudoksi, hän ei välitä tai pitää varuilita suunsa kiinni ihan sen vuoksi ettei riitaa synny.

 Mikäli tällaisia tavaroiden "ostoskärryyn sujauttelijoita" operoisi läänissämme vaikkapa 500. He nostaisivat toimeksiantajansa tuotteen menekkiä rajusti. Toiminnan teho kepittäisi mainokset ja konsulentit. Nyt vaan yhtiö pystyyn ja paikallinen kurssikeskus järjestää sujauttelukoulutusta edullisesti tai ilmaiseksi vuokratussa kaupungin hallissa!

                             TAAKSE JÄÄNYTTÄ ELÄMÄÄ: