Katsokaapa marraskuun valtuustosta tehtyä pöytäkirjaa ja katsokaapa valtuustonkokous dvd:ltä! Onko kyse samasta tapahtumasta? Onko joku kropeloinut pöytäkirjaa vai allekirjoittajako mokasi? Oli miten oli, tähän pöytäkirjaan nojaten annettiin, jääväämällä osittain raakatun koohoon toimesta, vastine oikeuteen ja oikeus toimi kuten tiedetään?

  Joukkio-valtuutetut halusivat mm. tämän asian esille nopeasti, jotta mystiset tapahtumat saataisiin oikealle tolalle. Ilmeisesti sattumalta, valtuuston virkamies peejii, perui maaliskuun valtuuston? Näinkö turvattiin em. lisäksi mm. se ettei valtuutetut pääse puuttumaan rahojen tärväämiseen Männäisten vanhaan  kouluun. Muutaman tonnin pieni pintaremontti on kasvanut jo 120 000€ mittoihin eikä tämäkään taida riittää. Summan ennakoidaan sinkoavan yli 200 000€!

  Valtuutetut halusivat pistää stopin rahojen törsäämiselle älyttömään remontiin. Siksi 18 valtuutettua teki aloitteen ja ehdotti asian tiimoilta ylimääräistä valtuuston kokousta toukokuuksi. Tämä evättiin ja ilman valtuuston lupaa aloitettiin Männäisten koulun kyseenalainen remontti. Nyt jostain löytyikin rahaa ja peräti 200 000€. Kaiken kukkuraksi kuulemma suunntellaan oikein suurta rehtoripalaveriristeilyä ja tietenkin kaupungin pikkiin sekin!

  On tämä niin mystistä touhua, jottei tälläinen, esttelijän toimesta, hölmöksi julistettu valtuutettu voi muuta kuin ihmetellä: Missä kohdassa tässä säästetään? Missä kohdassa valtuusto on kaupungin korkein päättäväelin? Mihin koko touhulla pyritään? Kuka voi enää luottaa valmisteluun? Pitääkö mikään virkamiesvalmistelu kutiaan? Kun esittelyjä kuuntelee, tulee väkisinkn mieleen Maltan pääkaupunki!

                                        AJATTELEMISTA: