Joku totesi minun suhtautuvan kaikkeen negatiivisesti, Tässä esmierkki soijatehtaan alkualustuksista tammikuulta 2009.:

09.01.2010 - 18:56

  Olkaamme onnellisia soijatehtaan sijoittumisesta juuri Uuteenkaupunkiin. Viimeinkin voidaan sanoa laman selän taittuneen Suomessa ja mikä hienointa se tapahtui juuri täällä UUDESSAKAUPUNGISSA. Me jäämme historiaan laman selättäjinä! Kiitokset niin suutareille kuin kisälleille!

   Saamalla ko. laitos tänne, sijoitetaan siihen niin paljon kansainvälistä pääomaa, jotta sellainen investointi ei jää koskaan tyhjilleen seisomaan. Puhutaan myös reilusta sadasta työpaikasta. Kun tämän päälle ynnätään oheistyöpaikat ja kaikkien näiden kerrannaisvaikutus, puhuttaneen reilustaviidestäsadasta työpaikaasta. Se on verotuloina per vuosi noin 3,3 miljoonaa euroa! Entä mahdollinen yhteisövero?

   Laman taittuminen täällä nosti Uudenkaupungin positiivisesti maailmankartalle. Nyt saimme sitä huomiota ja sellaista peeärrää, jotta kiinnostuksen myötä muutakin suurta voimme kaupunkiimme houkutella. Yhteisvoimin ja yhteistuumin työstämään tänne teollisuuslaitoksia, joiden tarpeet edellyttävät Juha Aaltosen blogissa mainittuja faktoja! Ne ja katse tulevaisuuden teknologiaan ovat menestysstrategiamme kivijalat!"