Koulutuslautakunnan puheenjohtaja tekee politiikkaa Aluesanomien kirjoituksessaan. Ensinnäkin lautakunta ei ole kokematon tai ymmärtämätön. Useat jäsenet ovat hyvin perehtyneitä koulupuolen asioihin. Kun itselleni selvisi, mihin lautakuntaan minut ohjataan, käytin asioihin perehtymiseen kymmeniä tunteja aikaa. Kiitän niin johtavaa virkamiestä kuin hänen alaisiaan vapaa-aikansa käytöstä, kun tietoa taottiin kovaan kallooni!

  Pelkkä tiedontarjonta ei riitä, sillä kaikki eivät pysty ottamaan sitä vastaan. Näin taitaa olla peejiin laita, koska muutkin kuin allekirjoittanut ihmettelevät hänen kysymyksiä ja käänteitään.

  Ensimmäisessä kokouksessa, jossa käsiteltiin hallituksen lautakunnalta vaatimaa 2% juustohöylä säästöä, peejiimme myötäili paikalla ollutta kaupunginhallituksen puheenjohtajaa. Lautakunnan pj. ei missään vaiheessa näyttänyt vihreää valoa allekirjoittaneen ehdotukselle: Esitän, että lautakunta pyyhkii persettä hallituksen vaatimille mielivaltaisille 2% juustohöylä säästöille. Lähes 4 tunnin kokouksen lopuksi jäänyttä keskustelua päätettiin jatkaa seuraavan möötten yhteydessä.

  Seuraavassa kokouksessa allekirjoittanut teki ehdotuksen lautakunnan yksimielisestä kieltäytymisestä hallituksen säästövaatimuksille! Perusteluni on luettavissa peejiimme Aluesanomien kirjoituksessa! Ehdotustani kannatti Veli-Matti Virtanen ja se hyväksyttiin yksimielisesti, ilman poikkipuolista sanaa!

  Kokouksissa olleet kaupunginhallituksen jäsenet Ruoranen ja Tähtinen ilmaisivat tukensa lautakunnan päätökselle. Kuitenkin eilen kaupunginhallituksessa oltiin yksimielisesti lautakunnan esitystä vastaan. Tämän kokouksen kummallisista käänteistä valistakoon joku muu, sillä en itse ollut paikalla!

  Pidän yhteyttä useisiin lautakunnan jäseniin ja voin kertoa ettei sen enemmistö taivu jatkossakaan hallituksen diktatooriseen painostukseen! VASTA VALTUUSTO VOI MÄÄRÄTÄ SÄÄSTÖT! 

  Asiata kuudenteen: Menkää katsomaan Ukin Uutisten sivuille juttua kaatopaikkamme hoidosta! Taas uusi paljastus!

p.s Olemme huomenna Tähtisen kanssa Kahvelissa klo:19.00, joten tulkaa opastamaan! Nyt on Norjan ja Tanskan aika mitellä kiekossa!