Meillä ei ole varaa pitää huolta omista lapsistamme, mutta kuntaliitokseen rahaa piisaa! Näin hehkuttavat herramme. Turun rikkailla naapureilla ei ollut varaa ottaa Taivassaloa osakseen, mutta meidän kekkulithan innostuivat heti.

  Mikähän tässä liitos-ideassa on takana? Saadaan hiukan lisää väkeä Ukiin ja samalla hilattua johtavien virkamiesten palkkoja hieman ylemmäs! Mitä isompi kunta, sitä suuremmat palkat; niinhän se menee. Lisäksi pääsevät kaverukset jakamaan ystäviensä kesken valtiolta rapsahtavat liitosrahat!

  Varokaa Taivassalon väki! Jos nyt kidutte, niin kuntaliitoksen jälkeen kuihdutte. Pankaa asianne itse kuntoon, älkääkä päästäkö huru-ukkojamme huseeraamaan. Kannattaa katsoa ensin ettei tarvi katua. 

  Muistakaa talousnerojemme legendaarin tulkinta vuodesta 2008: Operatiivisesti onnistunut, mutta taloudellisesti ei päästy tavoitteeseen. Se on suomeksi: Tuli muutama miljoona takkiin, väki väheni kuten työpaikatkin! Kuntaliitoksen myötä teiltä menee päätösvalta ja hävitätte Taivassalon maailman kartalta! Jos hävitätte Taivassalon, se on ikuista!