Musiikkiluokat tarjoavat pienen lisämausteen lapsille, keitä tämän sortin taiteilu kiinnostaa. Tietenkin lukujärjestys voisi tarjota musiikkia hiukan enemmän kuin tunnin tai kaksi viikossa. Nykyisellään musiikkiluokka-nimi antaa hiukan liian uljaan kuvan touhusta, koska käytännössä homma tuntuu kuin opettelisi lukemaan ja laskemaan pianonjakkaralla!

  Tasapuolisuuden vuoksi kaupungin pitäisi huomioida myös kuvamaataidosta, liikunnasta ja kirjallisuudesta kiinnostuneet. Heillekin voisi tarjota tuhtin erikoisluokan. Urheilupainotteinen luokka tarjoaisi jopa satojentuhansien eurojen säästömahdollisuuden.

  Urheilu- tarkemmin sanottuna kävelypainotteiset luokat synnytettäisiin Viikaisten kouluun. Kaikki sen oppilaat kiertäisivät kahdesti oman koulunsa mennessään aterialle  ja palatessaan ruokailusta. Näin liikunta nousisi viikkotasolla reilusti yli nykyisten musiikkiluokkien musiikin tarjonnan. Tämä edellyttäisi ruokailun keskittämistä Pohitulliin ja näin  samalla säästettäisiin puolenmiljoonan euron Viikaisten ruokalan remonttirahat. 

   Mitäpä kaupunki säästää omia rahojaan Hallun lopettamisella, jos koulussa on kolmekymmentä oppilasta ja valtion osuus noin 6 500€ lapsi. Koulun käyttömenot ovat kokonaisuudessaan noin 240 000€. Valtion tuen ja kaupungin osuuden 195 000€  erotukseksi jää  45 000€ eli reilut puolet virkarehtorin palkasta.