Pieni oikaisu julkisuudessa vellovaan väärään tietoon: Olen tänään varmistanut kahdelta koulutuslautakunnan jäseneltä muistini oikeellisuuden. Ko. lautakunnassa kaupunginhallituksen puheenjohtaja komensi: TEHKÄÄ NYT PÄÄTÖKSET, NIIN SYKSYLLÄ SULJETAAN ENSIMMÄISET KOULUT!

  Myös Naantalin seminaarissa kyläkoulut nähtiin osana kaupungin menestysstrategiaa. Koulukierros opetti, jotta esim. Hallun koulun lähistölle on nousut joka vuosi uusi omakotitalo ja muuttajat ovat tulleet Uudenkaupungin ulkopuolelta. Kuinka paljon kaupunkiin olisi tullut lisää väkeä, mikäli kyläkouluja ympäröivää maaseutua olisi aktiivisesti markkinoitu.

  Keskustaan rakennettaviin kohteisiin tapahtuva muutto tulee 70% kunnan sisältä. Jos tänne halutaan lisää asukkaita ja nuoria sellaisia, kannattaa maaseutuamme markkinoida ja kaavottaa ! Rantaan tulevat viritykset tuovat lähinnä mieleen Birkenaun parakkien ja DDR:n betonisatamien yhdistelmän. Toivottavasti moista älyttömyyttä ei runnota läpi. Sen sijaan keilahallille näytän vihreää valoa!