Olen aina verrannut kh:n touhuja N-liittoon tai DDR:n, mutta ei me olla demokratiamme kanssa lähellekkään niin pitkällä. Olemme vasta Albanian tasolla! Tänään tuo pohjakosketus tehtiin kaupunkimme säästöpoppoon osalta.

   Vaaleissa valitut luottamusmiehet olisivat näyttäneet koohoonpeejille, että luottamus on mennyt. Nalle-kortti poju olisi hävinnyt demokraattiset vaalit, eikä hänestä olisi tullut säästölempan peejiitä. Eipä demokratia kelvannut vaan virkamiehet ryhtyivät äänestämään ja niin, vippaskonstein, kortti-tyyppi valittiin pj.:n tehtäviin.

  On mielenkiintoista ajatella kolmea virkamiestä äänestämässä, heillähän on selkeä työnantaja suhde toisiinsa. Mitä korkein kiho sanoo, niin on alaistenkin tehtävä tai hän ei noudatata esimiehen käskyjä. Miksei yhdelle virkamiehelle annettu kolmea ääntä, tuloshan olisi ollut sama?

  Suurin vääryys on kuitenkin se, että virkamiehet yleensä äänestävät moisessa tilanteessa. Heidän motiivinsa löytyy oman ahterin pelastamisesta, ei kuntalaisten edusta. Toiminta on demokratian irvikuva! On viimeinkin nostettava esille keskustelu demokratiamme tasosta ja kuinka sitä tiedottaen tuetaan. Tämä kaikki tapahtuu samalla viikolla, kun vietetään SANANVAPAUDEN PÄIVÄÄ!

  Tapaus osoittaa väittämäni oikeaksi: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ei nauti edes hallituksen luottamusta. Hän toimii virkamiesten vallan jatkeena vai minkä muun syyn vuoksi virkamiehet olisivat hänen hommaan äänestäneet?

  Hauskinta on se, että kokouksessa koohoonpeejii myönsi koulutuslautakunnan pyyhkineen persensä hallituksen säästöesitykseen. Peejii nimittäin totesi kokouksessa, ettei kouluverkkoon puututa. Mutta menkääpä Tähtisen blogiin, hän oli paikalla! Sinne pääsee helpoiten musiikkikappaleiden alta klikaten!