Jo vuoden 2010 alussa kirjoitin näin, oliko kyseessä mustamaalaus, soijatehtaan haukkuminen tai selkään puukottaminen? Päätelkää itse:

Jokohan soijatappelu olisi ohi?

07.01.2010 - 15:49

Sadan työpaikan tulon luulisi aiheuttavan suurta riemua ja positiivisten mahdollisuuksien povailua. Vaan eipä käynyt meillä niin. Alkoi oikea soijasota. Riita-argumentit vaihtelivat kenen ansiosta itsestään selvään, kuka saa sanoa - kuka ei ja lottovoitosta tuomion tunnelmiin. Mitähän muualla todettaisiin käytöksestämme? Eikö tämän asian tiimoilta voi jokainen myöntää: Todella hyvältä näyttää ja tehdäänpä siitä yhteistyöllä vielä parempi. Kyseessä on äärimmäisen merkittävä ja ainutlaatuinen positiivinen uutinen: Meille on kaavailtu reilua sataa uutta työpaikkaa aikana jolloin niitä muualla menetään!

 

 Tullanko soijatehtaamme tuntemaan historiassa Suomen laman taittumisena? Ollaan nyt iloisia tästä asiasta vaikka edes tämä viikko! Varmasti ehdimme riitelemään sen jälkeenkin, aiheet eivät varmasti lopu. Niitähän jäi menneeltä vuodelta rutkasti varastoon.

 

 Jospa löytäisimme soijauutisen tiimoilta posiivisuutta, joka yhdistäisi katkenneet puheyhteydet! Jospa tätä kautta saisimme ongelmamme ratkaistua ja välttyisimme uusien syntymiseltä! Kiitän vilpittömästi kaikkia soijatehdasta tänne puuhanneita, olivatpa he keitä tahansa. Kiitokset myös kaupunginjohtaja Kari Koskelle, varmasti hänelläkin on merkittävät ansiot tämän asian suotuisassa hoidossa! Tämä ei ole vinoilua, ei ilkeilyä, ei riidan haastamista eikä tätä pidä nähdä uhkailuna tai muunakaan ihmeellisyytenä vaan ihan normaalina KIITOKSENA hyvästä työstä!

      K-12 Taannoin kyseltiin Pin Up Club meinikiä, joten olkaa hyvä: