Joku aika sitten kaupunginhallituksemme säälittävät jäsenet puuttuivat kovaääniseen keskusteluun ja tulkitsivat sen väkivallaksi. Päätös kovaäänisyyden julistamisesta väkivallaksi tapahtui yhden tapauksen perusteella. Tätä yhtäkään tapusta ei haluttu tutkia mitenkään - totuus ei kiinnostanut. Myöskään tasapuolisuudesta ei ollut puhettakaan, vaan onnettoman rääpälemäisesti tämä lammaslauma uskoi suureen paimeneensa. No,tämän hallituksen nössömäisyys ei ole koskaan ollut uutinen.

  Huvittavinta on aloitteeni saama kohtelu. Se torpattiin tylysti ilman kunnon perusteita. Hallitus ei ottanut sitä käsittelyyn. Mistä löytyy lain kohta, johon torppaus perustuu? Löytyykö lain kohtaa vai toimiko hallitus rääpälemäisesti ja sokeasti suuren käskyttäjänsä ohjeiden mukaan? Tekeekö kaupungihahallitus päätöksiä kaikkivaltiaalle johtalleen vai kaupunkilaisille. Kenen asialla hahallituksemme on?

  Pistin aloitteeseeni muutamia esimerkkejä virkamiesten moukkamaisesta käytöksestä. Näitä esimerkkejä yhdistää se, että jokaisen esimerkin tapahtuessa joku hallituksen tyypähdys oli ollut paikalla, osa hallituksen jäsenistä oli jopa itse kohdannut virkamiesten moukkamaisen käytöksen. Käsittämättömän reppanamaista käytöstä.

 Siispä luottamusmies, joutuu käymään keskutelua hiljaisesti piipittäen, ajat varaten. Luottamusmies ei saa kysellä tai viedä kaupunkilaisten viestejä virkamiehille. Tämän osoittaa kaupunginhahallitus aloitteiden käsittelyillään. Entäpä virkamies, mitä hän saa tehdä? Hallituksemme mukaan ainakin se on selvää, että virkamies saa haistatella, huutaa, pilkata, ja levittää väärää tietoa luottamusmiehistä. Tämän meidän kaupunginhahallitus on hyväksynyt.

 Mutta sitä me emme vielä tiedä, mitä kaikkea virkamies saa tehdä luottamusmiehelle. Virkamiesten käytökselle olisi hyvä laittaa myös jonkinmoinen katto. Pitääkö minun tehdä aloite, jossa haluan hahallituksen puuttuvan luottamusmiestä potkineen virkamiehen käytökseen? Vai saako virkamies-00 peräti ta....? Eiköhän viimeinkin pitäisi pohtia sitä sairautta, mikä tätä korttiataloa heiluttaa!

 Kummat tässä kaupungissa käyttävät valtaa: virkamiehet vai kansan valitsemat luottamusmiehet?  Kaupunginhahallitus on ottanut  vallan pois luottamusmiehiltä. Toteutuuko meillä enää demokratia, kun tilanne on ajautunut nykyiseen kuosiin? Eipä voi toteutua, ei mitenkään. Ehdotan kapunginhehellituksen jäsenille hyvin yksinkertaista vaalilausetta: Kun äänestät minua, annat äänesi suurelle paimenelle!

       TÄMÄKIN TAPAHTUI SELKÄRANGATTOMIEN NILVIÄISTEN SIUNAUKSELLA: