Vuosi sitten pidettiin elinkeinopoliittinen info. Valtuutetuille kertoiltiin kaikenlaisia juttuja. Saimme tietää kuinka paljon postissa on työntekijöitä, lisäksi valotettiin historiaamme niiltä ajoilta, kun kaupunkimme kasvoi vauhdilla. Tulevaisuuteenkin viitattiin: sataman kuljetukset lisääntyvät tajuttomiin mittoihin, satoja työpaikkoja tulee ja Uudenkaupungin tulevaisuutta maalailtiin ruusuiseksi. Sanottiin jopa päivämäärä, jolloin jotain valtavaa tapahtuu. Mainittu päivämäärä tuli ja meni, mitään ei tapahtunut.

  Mitään konkreettista, paikkansa pitäväksi osoittautunutta, tietoa ei kerrottu, kaikki vaan oli niin mahtavan hienosti ja tulevaisuuden piti olla vielä hienompaa. Nyt kaikki tietää, että ilta tarjosi suuria puheita ilman katetta. Kaupungin talous lojuu pahasti poskellaan eikä parempaa näytä näkyvän. Velalla vaellamme ja velkaa otamme, se lienee tämän tyylin hinta. Vain totaalinen muutos tai ihme voi pelastaa kaupunkimme tulevaisuuden.

 Tuota ihmettä toivon ja jopa uskon sen realisoituvan tiedoksi maanantai-illan tapahtumassa. Kunpa saisimme selkeitä lukuja, päivämääriä ja muuta eksaktia tietoa elinkeinoelämästämme. Näistä syntyisi yhteishenki ja luottamuskin palaisi, kun näytöt puhuisivat puheiden puolesta. Positiivisin mielin ja odotuksin varaudun iltatilaisuuteen. Kannan mielummin pellen ja ruikuttujan viittaa menestyvässä kaupungissa kuin tietävän ennakoijan manttelia kuihtuvassa tuppukylässä.

  Ennen em. infoa on valtuuston istunto, jossa esillä älytön rantarakentamisen kukkainen ja muutama muukin asia. Luonnolliset tehdään jokunen positiivinen ja hyvin perusteltu valtuustoaloite. Näilllä pyritään parantamaan kaupunkilaisten eloa ja oloa. Kuntaisen eteenhän tässä töitä tehdään!

 

          TOIVOTTAVASTI MEIDÄN MAANANTAIMME OVAT PAREMPIA!: