Onpa koojii saanut jälleen prenikan rintaansa ja Uusikaupunki positiivista mainetta maamme yritysystävällisimpänä kuntana. Tämä on hieno singnaali kaupungistamme. Tätä täytyisi markkinoda vahvasti ja pistää, sen saurauksena saapuvat, tulijat jonoon. Jos todella olemme maineemme veroisia, täytyy tänne tulevia yrityksiä olla kasapäin ja jonoiksi saakka.

  Tuosta jonosta tai läjästä valkkaamme ne yritykset, jotka, ilman hyysäystämme,  työllistävät työttömämme ja maksavat meille mahtavista voitoistaan ruhtinaalliset verot. Näin turvaamme julkistenpalvelujemme kehittämisen ja palaamisen alhaiseen veroäyriin. Tuolloin elinkeinoelämämme on onnistunutta ja siitä hyötyy jokainen tavallinen kuntalainen.

  Onnistunut elinkeinopolitiikka ei ole loputonta yrittämistä vaan tavoitteellista onnistumista. Ainoat onnistumisen mittarit ovat väestömäärän positiivinen kehitys ja kasvaneet verotulot. Tähän emme ole päässeet. Sen sijaan on salamyhkäinen yhtiörypäs, on ihmeellisesti hassattuja veroeuroja, on mitä ihmeellisempiä selityksiä, mutta onko väkimäärämme kasvanut tai verotulomme lisääntyneet? Eipä ole!

  Toivon vilpittömästi, että tähän asti elinkeinosatsauksiin käytetyt veroeurot alkavat viimeinkin poikia hyvinvointia kuntalaiselle. Ainakin nyt olemme yritysten huulilla, joten markkinoikaa viimeinkin tätä kylää TOIMIVILLE yrityksille. Sillä se on fakta, että kuntalaisen elämää ei  suuremmin hetkauta vaikka virkameskihojen rinnat notkuisivat prenikoita! Vain väestön kasvu ja lisääntyneet verotulot ovat oikeat mittarit  elinkeinoelämän onnistumisen määrittelyyn!

                                  ONKO MEILLÄ IHAN OMA: