Jos meillä on 200 000€ rahaa hankkeeseen, josta ei hyödy kuin muutama kellokas, on rahaa löydyttävä paljon tärkeämpääkin eli lapsille! Aion seuraavassa valtuustossa ehdotta urheiluseurojen perusavustusta korotettavan nykyisestä 25 000€ 50 000€.

  Kyseinen summa menee suoraan urheiluseurojen toimintaan ja sitä kautta vaikuttaa lähes 2 000 lapsen ja nuoren harrastusmahdollisuuksiin! Vuosien varrella ko. avustusta on syönyt aika ja edelliset valtuustot. Kyseessä on siis ainoastaan perusavustuksen päivittäminen!

   50 000€ on ainoastaan vajaa neljäsosa siitä rahasta, minkä hallitus haaskasi, muutaman kuipperseenin, mystiseen hankkeeseen. Nyt nähdään, ketkä ovat todella lasten ja pienten asialla. Luulisi mukaan tulijoita löytyvän ainakin vasemmalta! Ai niin, heillehän lapset ovat aivan liian isoja, sillä seuraava, sen suunnan, aloite on Ukille oma postimerkki! Siispä lapset eivät saane taaskaan mitään vasemmalta!

   Toivotaan aloitteen menevän läpi. Näin kerrankin tehdään myös täällä  positiivista historiaa. Kun joku tekee historiaa, löytyy aina sen kirjoittajia!