Seppo Maikola on pyydetty ja hän on lupautun Keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Hänen ratkaisunsa on ymmärrättevä ja hyväksyttävä. Persujen ryhmässä Seppo oli yksi aktiivisimpia osallistujia. Ei hän äänekkäin ollut, mutta suunsa aukaistessaan sieltä tuli aina kuuntelemisen arvoista tekstiä. Onnittelen Keskustaa onnistuneesta kalastuksesta. Myös Vasemmistoliitto oli kutsunut Seppoa joukkoihinsa, mutta Keskustan vapaus, kuten Maikola itse toteaa, ratkaisi suostumuksen suunnan.

Maikola pitää Persujen Uuudenkaupungin touhua täysin käsittämättömänä, Häntä kaivertaa myös se, että puolueeseenliittymiskirjeestä ei seurannut kieltävää eikä myöntävää vastausta. Tätä vastausta Maikola odotteli reilut puoli vuotta. Toinen poislähdön syy Sepon kertoman mukaan oli se, että hän ei kaiken kokemansa jälkeen voi olla Nummen kanssa samalla listalla. Itse ymmärrän loistavasti Sepon ratkaisun.

Nyt Persuilla on päätökseteon aika. Monet ulkopaikkakuntalaiset Persut ovat pyytäneet mm. minua ja ns. meikäläisiä odottamaan. Tulossa on kuulemma ratkaisu, jonka mukaan me, Perussuomalaisten puolueohjelman takana olevat, olemme Uudessakaupungissa puolueen ehdokkaina kuntavaaleissa. Olen omat ehtoni sanonut, joten saas nähdä kuinka käy. Se on varmaa ettei kukaan voi enää odottaa kauan, kaikkein vähiten Persupuolue. Kuten olen todennut meillä on hyvä porukka kasassa ja lisää hyviä tekijöitä tulossa, heidän kanssaan toimisin mielelläni kaupunkilaisten parhaaksi.