Tontonmäen talojen sokkeleissa ei ole konneellista kuivaussysteemiä, vaan ne toimivat pereinteisellä, huju kuivaa, peeriaatteella. Ensimmäisen talon pystytys alkaa ensiviikolla eli talo lienee paikallaan jo loppuviikosta. Niin tämä häkellyttävä projekti etenee. Toivottavasti talotehtaan asenusmiehet käyvät edes Ruorissa syömässä, jotta touhusta on  peräti pikkuisen rahallista hyötyä Uudellekaupungille!

 Viime viikolla puhuttiin rehtorin silmittömästä innosta tuhota kaupunkilaisten omaisuutta. Siirtolavallinen pulpetteja sekä tuoleja oli menossa kaatopaikalle. Tapahtuman saama julkisuus muutti pulpettien osoitteen kaatopaikasta kaupungin varastoksi. Uskon koojin vaikuttaneen asiaan, joten siitä kiitokset hänelle.

 Tuntuu vain ihmeelliseltä, jos koojii joutuu puuttumaan rehtorin-tasoisen henkilön tekemisiin, jottei tämä tuhoa kaupunkilaisten omaisuutta. Onkohan henkilövalinta mennyt ihan kohdalleen? Se lienee selvä, että ko. tuholaiselta pitää ottaa pois päätösvalta niin kaupungin omaisuuden kuin varojen käyttöön! Katsokaapa, mitkä ovat pulpettien hinnat kirpputoreilla ja esim. Lahden koulun huutokaupassa. Nyt ei puhuta ihan pienestä töppäyksestä!

 Lapset vähenee, opettajat vähenee, mutta sivistyspalvelukeskus sen kun paisuu. Juuri on rekrytoitu uusi kasvo ullakkokerrokseen. Sivistyspalvelujohtaja on palkannut itselleen miehen nissepojaksi. Onkohan tässäkään mitään järkeä, kun huomioidaan niin Suomen kuin Uudenkaupungin taloudellinen tilanne?

             LYHYT KOULUMATKA VAIHTUI TUNTIEN BUSSITUNNELMAAN: