Niinhän se kävi, jotta kaupunginhallituksen kalkkikset ja virkamiesten nuolijat tekivät lapsista laman ja onnettoman elinkeinopolitiikan maksajia!  Onneksi Joni Lohimies taisteli pimeyden voimia ja lasten oikeuksien syöjiä vastaan! Lopulta hän jäi yksin ja joutui jättämään eriävänmielipteen pimeydenrintaman yhdisettyä voimansa!

   On se ihmeellistä, kun on varaa jakaa rahaa investointeihin, jotka voisivat odottaa laman yli. Sitkeästi halutaan tehdä samat kalliit virheet kuin viime laman aikana. Tuolloinkin maksajina olivat lapset. Useat heistä ajautuivat koko elämänsä ajaksi ongelmiin ja tulivat todella kalliiksi yhteiskunnallemme. Mitään ei opittu! Vai laskeeko iäkäs hallitus sen varaan, etteivät nykyiset lapset ehdi enää heitä äänestää?

   Hyvästi lapsiystävällinen ja lapsiperheiden Usikaupunki! Hallituksen päätös tekee hirvittävän loven kaupunkimme julkikuvaan. Tuskinpa tänne enää lapsiperheet muuttavat. Heitä ei kaivata mukaan kaupunkimme viimeisellematkalle velkaisessa teräsarkussa!

    Taistelu jatkuu valtuustossa. Kiitokset Joni Lohimiehille, häneen ei taantumuksen örinä eikä virkamiesten pelottelu tehonnut!

     Käykääpä Harton blogissa, siellä hiukan erilainen näkemys tästä asiasta ja lisäksi tietoa muistakin hallituksen päätöksistä. Lohimies kertoo blogissaan totuuden hallituksen kokouksesta!