Valtuustossa peejii on maininnut ainoastaan istumajärjestyksestämme, mutta kertaakaan hän ei ole huomauttanut Tähtiselle tai minulle käytöksestä, . Tämä johtunee siitä, että olemme aina asiallisesti pyytäneet puheenvuorot ja niissä pysyneet tiukasti asiassa. Toiset tahot huutelevat ja nälvivät aina meitä poloisia.

  Tällä kaudella lautakunnassa on allekirjoittaneelle huomautettu kahdesti lausumista: kerran aseeseen liittyneestä vertauksesta ja kerran käskettiin pitää pää kinni ja jatkaa inttämistä koohoopeejiin kanssa muualla.

  Olemme eläneet tässä kaupungissa ja olleet jokseenkin hyvin esille niin ex-ammatiemme kuin kantaaottavan ja muita kuuntelevan  tyylimme vuoksi. Tätä on jatkunut muutama vuosikymmen Uudessakaupungissa. Tälläisina meidät tunnetaan ja tälläisina meidät valittiin valtuustoon.

  Meillä ei ollut takana suurten mediatoimistojen slogan-osastoja tai julkisuuden muokkaajia. Kaiken suunnittelimme ja toteutimme itse. Olimme vaihtoehto ennen vaaleja ja jatkamme vaalilupausten sekä vaaleja edeltäneen tyylin linjoilla. Muutenhan pettäisimme meitä äänestäneet.

  Kaikkien valtuutettujen tulee kunnioittaa toisiaan, koska kansa meidät valtuustoon valitsi! Demokratiassa on hyväksyttävä demokraattisen kansanvaalin tulos. Muuten koko hommalta putoaa pohja! JOKAISTA VALTUUTETTUA TARVITAAN!

   Pieni sanailu ja tunteiden palo voittaa aina monotoonisen mokelluksen. En näe sitä pahana, päin vastoin, värikkyys lisää kiinnostusta politiikkaan. Täytyy kuitenkin pitää homma kuosissa eli pyydetään puheenvuoroja, kunnioitetaan toisten puheenvuoroja sekä pysytään asiassa.

   Myönnän kiroilleeni ja korottaneeni ääntäni lautakunnassa. Olen jopa kutsunut inttävää läsnäolijaa demoonin kansanomaisemmalla nimellä. Sen sijaan en ole järjestelmällisesti äyskinyt, vähätellyt tai loukannut ketään kokouksissa istunutta.  Enkä heitä kenellekkään papereita kuin koiralle luuta. Kun vielä totean haistatteluakin tapahtuneen kokouksissa muiden suulla, en voi pitää itseäni äärimmäisen huonokäytöksisenä!