Nyt on tehty oikein valtuustotason päätös siitä, että elinkeinosektorilla saa rahaa kylvää niin, ettei valtutetut saa asiasta tietoa! Minkälaisia ovat valtuutetut, ketkä eivät halua tietoa asioista, mistä he tekevät päätöksiä? Onko heillä kristallipallo? Ovatko he heitä, kenelle riittää usko tiedon sijaan? Ovatko he heitä, ketkä pelkäävät totuutta? Ovatko he kaikkien kolleegojensa kavereita? Ovatko he heitä, ketkä eivät kestä totuutta? Ovatko he heitä, ketkä palkitsevat katteettomat lupaukset kaunilla sanahelinällä?Tietoa halusivat valtuustossa: Helle-Vahtera, Aaltonen, Ahtiainen, Haverinen, Salin, Rainer Tähtinen, Veli-Matti Virtanen ja allekirjoittanut.

   Tiedottomuus jyllää kaupungissamme muutenkin! Mikään lautakunta ei ole saanut sellaista perehdyttämistä rooliinsa kuin koulutuslautakunta. Sen lisäksi, että lautakunnan jäsenet ovat käyttäneet kaksi kokonaista päivää asioiden sisäistämiseen, he ovat saaneet iltakouluissa tietoa kaikkien sektorinsa erikoisalueiden ammattilaisilta. Silti, mistään mitään tietämätön, kohoo jyrää tylysti koultuslautakunnan yksimielisiä päätöksiä! Johtuuko tämä siitä, että tietoa ei saa olla eikä sitä saa käyttää?

   Paikalliset tiedotusväliinetkin valistavat kuntalaisia varsin valikoivasti! Yksikään media ei ole kertonut nuoriso- ja liikuntalautakunnan päättäneen ettei se hyväksy sektorilleen lomautksia. Tulos syntyi  4-3 äänin. Lomautuksia vastustivat Lauren, Konttinen, Varjo ja allekirjoittanut. Paikalta puuttuivat Haapaslo ja Kiertokari, joten heitä ei voi syyttää nuorten kustannuksella mahdollistetusta elostelusta.

   Nuoriso- ja liikuntalautakunnan positiivisimpana yllätyksenä pidän nuorisovaltuuston edustajaa Tilda Bergströmiä. Hänellä on toiminnassaan särmää sekä kanttia kiperien kysymyksien esittämiseen. Tilda osoittaa käytöksellään, että sen perusteella äänestysikärajaa voitaisiin alentaa!

   Nuoret haluavat tietoa ja osaavat myös käyttää sitä. Pelkääväkö eräät tietoa, kun sen voi unohtaa?

                                                   NÄIN MEILLÄ UKISSA: