Kaiken maailman joutavuuksia tuputetaan, kuten kuntaliitoksen hyviä puolia uusikaupunkilaiselle veronmaksajalle. Moisen voisi lopettaa, koska koko touhusta ei kuntalaiselle ole häivän verran hyötyä. Sen sijaan jotain todella tarpeellista tarjotaan jokaiselle valtuutetulle. Kaikki he saavat iyselleen biokaasuoppaan.

   Toivottavasti opas on tanakka paketti jämäkkää käytännön tietoa. On noloa, jos saamme ainoastaa  vihkollisen pääkaupunkilaisten haihattelua. Heillähän on paha tapa neuvoa joka asiassa meitä rannikon poloisia. Odotan todella  jämäkkää biokaasuopasta. Se on täydellinen, mikäli opas selvittää tarkasti alan käytännön juttuja, kuten biokaasun keräystä. Jos keräys ohjeet puuttuvat, ei ainakaan meikäläinen pahemmin tarvi oppaan muitakaan osia.

    Olen huolestuneena seurannut sitä energian määrää, mikä biokaasun mukana karkaa yhteiskuntamme ulottumattomiin. Täällä maaseudulla näkee lukuisia biokaasun tuottajia, joista suurin lienee piereskelevä hirvi. Jos 50 hirveä piereskelee vuosittain, omakotitalon vuotuisen lämmitystarpeen verran biokaasua, on kaasun talteenotto suuri kansantaloudellinen voitto.  

    Odotan luvattua biokaasuopasta positiivisesti, parempaan huomiseen, virittäytyneenä. Tuleeko biokaasun mukana uusia työpaikkoja. Kuinka laajalti oppaan suunnittelija ovat perehtyneet biokaasun keräykseen. Miten he keräävät kaasut linnuilta tai jyrsijöiltä. Uskoni on jopa niin suuri, että olen tänään ilmoittanut kaupungille halukkuteni työskennellä aktiivisesti asian tiimoilla. Haluan olla paikkakunnan ensimmäinen hirvipieruasiamies!