Kaupunki teki ensimmäisenä kahdeksana kuukautena miinusta 3,6 milj €. Kaikesta kuntalasiin kohdistuvasta säästetään, mitään uutta ei kuntalaisille myöskään rakenneta. Risteyksiä, katulamppuja ja muuta jo toimivaa uusitaan. Halleihin ja hankkeisiin riittää kyllä rahaa. Mutta entäpä lapsille ja nuorille tehdyt ehdotukset? Heti alkaa urputus törsäämisestä.

  Jos esimerkiksi otetaan esim. hiekkatekonurmen rakennushanke, välittömästi sitä pidetään määrätyltä tahoilta törsäyksenä. Hiekkatekonurmihan maksaa suurinpiirtein sen verran, mitä kaupunki pistää historiikin valmisteluun ja yhden ralliauton mainokseen. Jo elinkeinopuolen budjetin viime ja tämän vuoden ylityksillä olisi tehty kaksi tai jopa kolme hiekkatekonurmea!

 Mihinkähän em. rahat laitettaisiin, jos kansa saisi äänestää verojensa kohteesta. Toisaalta, millä kansakaan voi mitään äänestää, kun valtuutetutkaan eivät saa mistään juuri mitään tietoa. Onpa muuten hauska nähdä se, minkälaista natsihistoriikkia täällä oikein synnytellään?

 Jos meillä joka puolella pihdataan jokaisesta käytännön asiasta, herättää tämäkin omat kauhuskenaariot. Säästetäänkö kaupungin käyttöomaisuutta epäviisasti. Odottaako valtavaa kiinteistömassaamme, kunnallistekniikkaamme ruhtinaallisen mahtavat, oikein emäkalliit remontit. Olemmeko kuin autoilija, kuka säästää viidenkympin öljynvaihdoissa, jättäen ne tekemettä ja saa maksaakseen tuhansien eurojen koneremontin.

 Löytyykö meiltä mistään asiasta minkäänlaista visiota? Jätämmekö kaupungin omaisuutta huoltamatta luottamalla hullun tuuriin?  Roiskimmeko rahaa umpimähkään kuin juoppo ravintolan pajatsoon? Ainakin elinkeinopuolella tuntuu asiat olevan näin, sillä kehoittihan korkea virkamiehemme kysymään tuon sektorin toteutusta Jumalalta!

                     HALLITUKSEN LÄÄKKEET MEILLE: