Jatkuvalla syötöllä hoetaan, että ei saa arvostella ihmisiä, jotka yrittävät parhaansa. Jos se toteutunut "parhaansa" on kovin vähän ja aiheuttaa vaikeuksia 16 000 ihmiselle, eikö silloin nimeen omaan ole puututtava asioihin eikä hyssyteltävä tuppisuuna! Onhan kauheaa, jos parhaansa yrittävät yrittävät parhaansa silti onnettomasti epäonnistuen. Sehän osoittaa osoittaa heidän olevan väärässä hommassa!

  Jos onneton esittely saa eneemistön hyväsynnän, vaikka asiat ovat edenneet onnettomasti. Eikö silloin täydy hyväksyä kirurgi, joka parantamisen sijasta tappaa potilaat; tai palomies, joka ruiskuttaa liekkeihin veden sijasta bensiiniä; tai koulutoimi, joka hävittää lapsilta koulut ja jarruttaa opetuspohjan laajenemista; tai johto, joka kehittämisen sijaan yrittää hävittää koko kunnan maailnman kartalta?! Eikö jossain pitäisi olla raja myös ahterin nuolemiselle?

  Jos epäonnistumisia ei saa kritisoida, niin mitä sitten saa kritisoida? Eihän kukaan voi olla positiivinen, jos ei saa nostaa esiin huonosti hoidettuja asioita! Milläs laitat, onnetomassa jamassa oleva,t asiat kuntoon, jos niistä ei saa edes puhua? Eivät asiat ainakaan sillä mene kuntoon, jos hyväksytään sokeasti kaikki perseelleen menneet jutut ja niitä seuranneet selitykset!

  Sanotaan, että taloutemme kuntoon laittaminen on mahdotonta. Jos joku ajattelee näin, hän ainoastaan osoittaa olevansa väärä tyyppi väärässä paikassa ja kykynemätön korjaamaan asioita oikealle tolalle! On esitetty ja kannatettu vaihtoehtoja, lukuisia vaihtoehtoja, joilla kaupunkimme tila olisi saatu paljon parempaan jamaan. Tarvitaan ainoastaan oikeamielisyyttä ja kykyä katsoa huomiseen, silloin kaikkien 16 000 huominen on parempi!

                       Armottoman rajua menoa meikäläisittäin: