Valtuusto möi kaatopaikan suuren enemmistön tekemällään päätöksellä. Itse äänestin myynnin puolesta. En siksi etteikö kaatopaikka voisi olla hyvä rahasampo kaupungille vaan siksi ettei se voi olla sitä tälle kaupungille. Meidän osaamistaso ei riitä tälläkään saralla menestykseen. Koska emme voi odottaa moisen osaamisen ilmestymistä kaupunkiorganisaatiomme operatiiviseen toimintaan, oli kaatopaikka pakko myydä.

Myös Sorvakon älytön tönöhanke torpattiin. Niinpä lenkkeilijät saavat jatkossakin nauttia kaupunkimme hienoimmista ulkoilumaastoista. Tästä kuuluu suuret kiitokset Markku Varjolle. Hän teki mittavan työn taistellessaanmustasielujen ajamaa kaavamuutosta vastaan. Todella hienoa, että tässä asiassa voitti kaupungin ja sen asukkaiden etu!

Madonmaan kaavoitusaloite torpattiin ihmellisin perustein. Alue kuuluu johonkin suojavyöhykkeeseen eikä sinne saa rakentaa. Sinäänsä outoa on se, että Janhuan alue kuuluu samaan vyöhykkeeseen ja sinne taas yritetään kaupungin toimesta saada aikaiseksi rakennustoimintaa. Janhuan nykyiselle ryhmärakentamiselle ehdotettu vaihtoehtoaloite palautettiin uudelleen valmisteluun.  Asioista enemmän tiedotusvälineissä. Vakka-Suomen Sanomista löytyy jo lisää tietoa, joten sinne. Olkaa hyvä!