Ennen vaaleja kaupungin valtuusto teki yksimielisesti selkeän linjauksen, jonka mukaan Uusikaupunki huolehtii ikäihmisistään itse. Apuna käytämme vain ja ainoastaan paikkakuntamme omia pieniä yksityisiä toimijoita. Em. päätöksestä huolimatta useaan kaupungin kolkkaan nousee hoivalaitoksia, jotka eivät mitenkään voi olla sopusoinnussa valtuuston yksimielisen päätöksen kanssa. On perusteltua kysyä, kuinka tällainen yksityistäminen on mahdollista vastoin valtuuston yksimielistä päätöstä?

Valtuuston käsitellessä asiaa vasemmalta ja oikealta korostettiin ääni väristen ikäihmisten oikeutta arvokkaaseen vanhuuteen. -Vanhuksiamme ei koskaan jätetä kansainvälisten pörssiyhtiöiden armoille!: Nämä sanat kaikuivat valtuustosalissa. Eniten tuolloin ääntä värisyttivät, jopa kammottavia kokemuksia maalaillen hallituksen II-varapuheenjohtaja ja sosiaalilautakunnanpuheenjohtaja. Hyvä etteivät he vääntäneet itkua puhuessaan. Kuitenkin lähes samaan aikaan oli pakko jonkun kaupungin taholta neuvotella po. pörssiyhtiöiden kanssa, sillä pian niiden rakennustyömaat käynnistyivät.

Keväällä toinen äänenvärisyttäjä virnuili iloisesti paikallislehden sivuilla tutustumassa kansainvälisen pörssiyhtiön miltei valmiiseen rakennukseen, ENÄÄ EI ARVOKAS VANHUUS PALJOA PAINANUT. Tämä osoittaa, että puheet vanhusten arvokkaasta kohtelusta olivat vain vaalipuheita, puhujien mustissa sielussa kyti vain oma poliittinen pyrkyryys ja etu. Nämä ns. uskovaiset, jo eläkkeellä olevat, veijarit ovat turvanneet henkilökohtaisesti oman arvokkaan vanhuutensa maallisen mannan rohmuamisella. Mielestäni kyseessä on käsittämätön sumutus aikamme SS-miehiltä eli SeurakuntaSarvipäiltä. Entä joka käänteissä yksityistämistä vastustava vasemmisto? He eivät ole inahtaneetkaan vaalien jälkeen kuin juhlapuheissa; päätöksenteossa yksyistäminen ja kaupunkilaisten varojen ulkoistaminen on sääntö eikä poikkeus!

http://jaavaat666.blogspot.fi/2013/10/merja-koski-oli-myos-oikeassa.html