On vähintäänkin hieno, kun lomalla ollut Tähtinenkin palasi bloginsa pariin, joten pistäytykääpä siellä! Juha Aaltosen blogi puolestaan räväyttää kotvan kuluttua kovaa tietoa.

   Täällä on toimittu, pitkät ajat, mystisen leväperäisesti. Onko toimilla vaarannettu myös kuntalaisten terveys, sen jokainen voi todeta, kun Aaltonen räväyttää faktansa julkisuuteen?

   Karkaako yhtiöttämisen seurauksena tieto todellisuudesta luottamusmiehiltä ja sitä kautta kuntalaisilta ulottomattomiin? Kyseenalaistaako yhtiöttäminen sen ajatuksen, mihin kuntajärjestelmällämme pyritään eri kuntalaisen edun toteutuminen sekä avoin päätöksenteko?

   Onko Tekla muninut taas, entä Ympäristölautakunta, näitäkin sopii pohtia Aaltosen paljastaessa tietonsa. Samalla sopii pohtia luottamusmiespaikkojen jakoa: valitaanko tehtäviin asioista kiinnostuneita, alan osajia vai annetaanko paikat puoluetyöstä ansaittuina palkkioina? Onko joku hytötynyt vallansiirrossa? Kuinkahan kuntalaisen etu toteutuu tässä parhaiten?

   Entäpä mediamme rooli? Se leipoo tyhjästä, ilman lukuja ja numeroita, positiivisen uutisen maailman metalliteollisuudesta vaikka alan todelliset tilastot osoittavat synkkääkin synkempää tulevaisuutta. Sen sijaan kuntalaisia konkreettisesti koskettavasta asiasta ei hiiskuta riviäkään! Onko kyse saamattomuudesta, tarkoituksellisesta  hyssytellä vai riittääkö se, kun on päästy juomaan kaljaa auringon nousuun?

   Juha Aaltonen tarjoaa teille faktaa rajuista laiminlyönneistä, ovatko nämä jäävuorenhuippu eli tuleeko uutisia lisää, kun asioita ryhdytään tutkimaan? Vai onko asiat jo niin ettei Beowulfkaan voi meitä pelastaa? Sen jo kerron Juha Aaltosen paljastuksesta, että Turusta kehoitettiin meitä pöyhimään paskamme paremmin!