Läntinen Eurooppa on täynnä tyhjiä teollisuustuiloja. Niistä muokataan mitä maagisempia viritelmiä. Suomessa ne muuttuvat karting-radoiksi, kirpputoreiksi ja ostoskeskuksiksi. Saksasta löytyy mm. viidakoksi muokattuja entisiä teollisuustiloja.

  Syy muutokseen löytyy eurooppalaisen elinkeinopohjan murroksesta, muut tekevät halvemmalla entisen ns. savupiipputeollisuuden tuotteet. Tämä otetaan muualla selkeänä faktana, jonka mukaan tulevaisuutta suunnitellaan!

  Entäpä meillä, siis ihan meillä eli Uudessakaupungissa? Täällä hakataan rahaa halleihin, meillä eivät maailman taloudenlait päde. Uudessakaupungissa on muutamana viime vuotena sidottu verorahaa erilaisiin teollisuushalleihin 16,3 miljoonaa €!!!!! Kaavailtu kunnalisveromme vuodelle 2009 oli muistaakseni 45 miljoonaa € eli yli kolmannes ko. veroista on sidottu eritavoin halleihin.

  Onkohan nyt menty liian pitkälle hallimaniassa. Käy todellakin kylmät, jos muu maailma on talousennusteissaan oikeassa! Enää ei riitä omat eikä Laitilankaan lapset, jos tuota hallien summaa joudutaan paikkaamaan esim. koulujen lakkautussäästöillä. Jotta saisimme 16,3 milj€ vajeen paikattua, puhutaan hirvittävästä veroprosentin nostosta!

  Käykääpä lukemassa Juha Aaltosen blogia! Sieltä löytyvät selkeät faktat edellä mainituille luvuille. Toivottavasti koko maailma ja allekirjoittanut on väärässä ja omat ns. päättäjät oikeassa, sillä muuten vitsit ovat vähissä ja naurut naurettu!