Kaupungissamme löytyy melkoisesti positiivista mainittavaa: Kouluverkkomme pyörii alta valtakunnan keskiarvon, puistomme ovat hienoja, teatteri toimii ja urheilu nostaa kuntamme imagoa.

  Todellinen positiivisuus lähtee negatiivisten ns. repsottavien asiooiden esiin nostosta ja niiden kuntoon laitosta. Siis vaikka kuinka kehuisimme puistojamme, ei tällä saada kaatopaikkojemme katastrofaalista hoitoa kuntoon. On puututtava itse asiaan ja sen vastuulleen ottaneen henkilön toimiin.

  Kaatopaikka asiassa virkamihet käyttävät heille annettua valtaa. Heille pitäisi kyetä esittämään kysymyksiä. Ympäristö- ja lupalautakunta sekä tekninenlautakunta ovat vallan antaneet virkamiehille, joten näiden lautakuntien tehtävä on myös valvoa antamaansa vallan käyttöä!

  Kukaan ei siis jahtaamalla jahtaa virkamiehiä vaan tässäkin tapauksessa taustalta löytyy selkeä syy kysymysten esittämiseen ja oikeutus vastausten saamiseen. Jos ei em. lautakunnat tai media esitä kysymyksiä, jos koohoo nukkuu, ovat ainoat vaihtoehdot kysymyksille tyylikkäät blogimme.

  Siis kaikki kunnia virkamiehillemme, ketkä rajallisin lahjoin ja avuin yrittävät ratkoa heille ylisuuria ongelmiamme. Muistakaa lukea saamanne palaute tarkoin, jotta ette tulkitse neuvoja vinoiluksi!