Muistelkaapa mihin veronmaksajan rahoja on lurahdellut. Pelkästään Tontonmäen pihavirityksiin ja markkinointiin on mennyt sivistyspalvelukeskuksen 3% säästötarve ja SE  MENI AIVAN HARAKOILLE! Muistakaa Steallteamin hallitakuut ja yritykselle tehty halli, josta ei tehty edes vuokrasopimusta. Tämän haihattelukombinaatin rahoitukseen lurahti monin kertaisesti sivistyspalvelukeskuksen säästövaade ja  SE ,MENI  AIVAN HARAKOILLE!

Entäpä kaupungin pankkileikit, ralliautojen teippaukset, historiikit ulkomaanmatakat, Forssa-Imatra kierrokset, maijapoppanen mainokset Kauppalehdessä, pellelle heitetyt kymppitonnit ja kaiken moinen huuhaa jota pisaa lähes kuin tähtiä taivaalla; Näihin on valunut veronmaksajien rahaa miljoonia. Meillä on ajettu alas lakisääteisiä palveluja, jotta on ollut varaa leikkiä elinkeinoleikkejä ja killottaa valheilla ruosteista kilpeä.

Kuten näette, surkeasti on mennyt. Jos elinkeinoelämämme ei yskisi tai peräti tuhketuisi, ei meidän tarvitsisi verovaroilla tukea postia. Eivät postit lopeta sieltä, missä businekset pyörivät ja kasvavat. Sellaisiin paikkoihin postitkin investoivat, liikepankit kilvan sijoittavat ja rakennusliikkeet kilvan rakentavat . Kun yksityinen ei rakenna kaupunkiimme, seuraavaksi ryhdytään, samojen upotusurveloiden johdolla, tekemään kaupungin piikkiin vuokrakerrostaloa. Meidän osaamaton hallitsijalauma muka tuntee kiinteistöbusineksenkin paremmin kuin alan ammattilaiset. Mitä tästä opittiin? - No se, ettei johtojoukkio oppinut Tontonmäestä tai mistään muustakaan tekemästään yhtään mitään!

Sivistystoimi on aina mitoittanut kulunsa realistisesti ja MYÖS PYSYNYT ANNETUISSA RAAMEISSA!  Jo nyt on opetustoimeen jouduttu lisäämään 150 000€ opetuksen laadun turvaamiseksi edes jonkinlaisella tasolla.  Tämä lisäys osoittaa sen, että olemme syyllistymässä peruspalvelujen osalta törkeään alibudjetointiin. Kukaan ei ole edes pyrkinyt  puuttumaan kaupungin todelliseen vuotokohtaan eli samat karsinnat ovat tiedossa jatkossakin.

Olemme valheilla ja onnettomalla valmistelulla ajaneet kaupunkimme talouden raunioille ja nyt olemme ostamassa lisäaikaa uhraamalla lastemme tulevaisuuden epäonnistumisten alttarille. Samalla sama kerma suunnittelee uudelle fyhrerille kivoja pinkkikalusteita ja maisemakonttoreita. Tästä tulee väistämäättä mieleen Berliinin kevät 1945 ja valokuvat,  joissa Hitler lähettää lapsia taisteluun ja on valmis uhraamaan heidän tulevaisutensa vain siksi, että saisi vielä kotvan heilua rauniokaupungin pääjehuna!