Koulutuslautakuntaan oli järjestetty alkunäytös. Siinä kolme, johtajuudella palkittua, opettajaa kertoi, kuinka hienosti heidän palkitsijansa luoma kouluorganisaatio toimii. Kiitän opettajia visiitistä ja siitä, että nyt ymmärrän kaksi asiaa: Ensinnäkin Kalannin kouluissa tarvitaan työrauha ja toiseksi, sitä rauhaa ei pystytä luomaan nykyisin voimin. Ikävä kyllä, jälleen tarvitaan ulkopuolista apua koulupuolen henkilöstösotkujen selvittämiseksi.

  Tämän jälkeen siirryttiin opetuksen laatuun ja hienoon hankkeeseen, jolla turvataan lapsillemme tasokasopetus. Tämän hankkeen esitteli sen vetäjä sivistyspalvelujohtajan miessihteeri. Vuosi sitten sama mies haukuttiin samassa huoneessa osaamattomien alinpaan helvettiin. Virkavastuulla hänet vaadittiin napaluottamusmiesten eteen moukaroitavaksi. No kuinkas kävi? Vuodessa tästä kaikkien törttöjen ja tumpeloiden kuninkaasta on tullut opetuksen laadusta vastaava henkilö??? Niin muuttuu maailma, niin muuttu ihminen.

  Yhtä äkkiä koojii pölähti kokoukseen ja istahti lähelleni. Siinä jutusteltiin Novidan vuokrasta jne., välillä oli hauskaakin. Lopulta kysäisin häneltä Tontonmäen taloista: Montako niistä on jo vuokrattu? Koojii vastasi, että ne myydään ja hinta on 1,5 milj.€. Kaikki seitsemän taloa on myynnissä(julkaistu koojiin luvalla). Jokainen voi päätellä siitä, millä hintaa saa uuden laadukkaan omakotitalon Pyhämaan keskustasta? Uskoisin halukkaiden kannattavan kääntyä Osuuspankin puoleen.

 

                                YKSI ENKELI LISÄÄ: