Täkäläisten blogit ovat erialaisia ja täydentävät hyvin toisiaan. Täällä jaetaan tilastoja, konkreettista tietoa tapahtumista jne. Itse en hallitse tilastoja, siksi auliisti viittaan muiden sivuihin. Pyrin tarjoamaan poikkeavan näkemyksen niin tulevasta kuin menneestä!

   En halua leikkiä mitään määräilijää tai opettajaa. Pyrkimykseni on saada keskustelua ja mielipiteen vaihtoa aikaiseksi.  MItä useampi ihminen pohtii asioita, sitä todennäköisemmin  ongelmat ratkeavat.

   Keskustelun synnyttämiseksi joutuu asioita kärjistämään. MInusta on todella hienoa, kun keskustelu etenee vasta-argumentein ja vaihtelevin tulevaisuuden kuvin. Kiitän teitä kommenteistanne ja ennen kaikkea vastakkaisista näkemyksistänne. Eihän silloin synny kovinkaan häävistä keskustelua, jos kaikki ovat samaa mieltä.

   Hienoa on myös se, että alatyyliset tölväisyt  ja vieraiden ihmisten haukkuminen ovat hävinneet lähes kokonaan. Aluksi niitä sai poistella päivittäin. Kiitokset tästäkin!

   Nyt feidaan tätä touhua alemmas. Olenhan sauhunnut, monen mielestä, jo ihan riittämiin. Pahoittelen ja pyydän anteeksi heiltä, ketä olen loukannut. Joskus tulee innostuttua hiukan liikaa ja rappaamiseni on muuttunut pelkäksi roiskuttamiseksi.

Vielä kiitokset kaikille blogissa vierailleille ja mukavaa kevään taittumista kesäksi!

p.s Maanantaina tulee  takkiin niin, että paukkuu!