Ajattelin pitää mielipiteeni piilossa ja tyytyä rivivaltuutetun harmaaseen ja hiljaiseen rooliin. Vaan nyt on pakko tuoda esiin oma näkemys. Mikäli antaa aihetta, muistakaa kommentoida jokseenkin asiallisesti ja vältää nimiä tai suoria viittauksia ulkopuolisiin henkilöihin!

 Yhtenä henkilönä kaupunginhallituksemme siunasi juustohöylämallin. Näinkö lapsista, vanhuksista ja sairairaista tehdään haihatteluiden maksajia?! Onko vaalilupaukset jo nyt syöty? Onko Seikowin ja kyläkoulujen alas ajo sinetöity?

  Juustohöylähän kuuluu ikäviin asioihin, joten siitä ei juurikaan mainita. Nallekortin kanssa sen sijaan veikeästi virnuillaan ja vastustetaan susia! Ehkäpä kortin lähettäjä tarkoitti: Katsokaapa peiliin, jos ei sieltä löydy itse sutta, niin ehkäpä susipäätösten tekijät!

  Pöyristyttävintä on kaupunginhallituksen nokkamiehen vähättelevä suhtautuminen Euroopan Unionin rahoihin. Pitää muistaa, että, ikävä kyllä, kuulumme tuohon liittoon ja sen rahat ovat yhteisiä rahojamme. Nyt vähätellään yhteisten rahojen arvoa: ei ole mitään rotia, kun niillä kustannetaan poitikkojen meren takaisia huvimatkoja! Vähän kuin heittäisi puistopenkin mereen ja tokaisisi, kun se on kaupungin eikä minun, niin enpä siitä välitä! Voiko tälläisella asenteella kantaa vaastuuta yhteisistä asioista?

   Entäpä tuulivoimalat saaristoon? Kaupunginhallituksen yksimielisestä ja myönteisestä päätöksestä voi tehdä ainoastaan sen johtopäätöksen, ettei kenelläkään jäsenellä ole mökkiä Haiduksen lähettyvillä! Saaristosta ja luonnosta he eivät välitä tai ymmärrä mitään!

    Kaupunginhallituksen kokouksissa on hyvä henki ja hyvää keskustelua, suurin piirtein näin toteaa nallekortin saaja. Tarkoittaako tämä sitä, että koko poppoo lähinnä viihdyttää itseään ja pitää, veikeissä tapaamisisssaan, iloisesti yhtä. Ainoastaan joskus, uskottavuuden vuoksiko, siellä käydään äänestämään ja näennäisriitelemään? Onko hallituksesta tullut itseriittoinen, toisiaan suojeleva kuppikunta? Leijuuko se omassa fäärissään kuin, ensimmäisen maailmansodan aikainen, zeppeliini Lontoon yllä? Sieltä tuo zeppeliini roiskii antinsa meidän tavallisten kulkevien päälle.

   Vielä tuosta meren takaisesta matkasta sen verran, että ei kai sillä ole mitään väliä, ketä sinne lähtee; Kunhan lähtijöitä on mahdollisimman paljon eivätkä tule takaisin, taitaa tuolloin kaupungin etu toteutua parhaiten.

   Huomenna Naantaliin ryyppäämään(seminaariin) ja tietenkin Tepsin peliä seuraamaan. Saattaavat selkään taputtelijat olla harvassa!