Suomalaiset huippupäättäjät ovat täysin vieraantuneet tehtävästään edustaa Suomen kansaa. Kansan arvopohja poikkeaa täysin kansanedustajien linjasta. Vaalikoneisiin antamilla vastauksilla ja mediatoimistojen lauseilla luodaan mielikuvat, joilla päästään vaaleissa läpi. Vaalikoneissa ehdokkaat julistivat kannattavansa arvokasta kuolemaa ja inhimillisyyttä. Mutta heidän päätöstensä lopputulos näyttää aivan toiselta: KÖYHÄT KYYKKYYN, LAPSET HEITTEILLE, VANHUKSET JA SAIRAAT HAUTAAN!

Enemmistö tavallisista suomalaisista arvostaa sitä, heikommasta pidetään huolta: Lapsille taataan ilmainen koulutus, vammaiset saavat hyvää hoitoa ja kohtelua, ketään ei jätetä varallisuuden puutteen vuoksi kuolemaan eikä ikäihmisiä kohdella kaltoin. Jos lukee tämän päivän mediaa, päättäjämme loivat muutamassa vuodessa yhteiskunnan, missä tavallisen suomalaisen kunnioittamilla perusarvoilla pyyhitään ahteria.

Meillä rahanteko sijoittamalla ja ketkuilulla, ei rehellisellä yrittämisellä on pistetty kaiken edelle. Lastatarhojen, hoitolaitosten, palvelukotien sijaan meidän tulisi puhua leireistä, joihin ahdetuilla ihmisillä tehdään päättäjien hyväksymää businesta. Ajatelkaapa eläkeläistä, joka on maksanut työuransa aikana sosiaaliturvamaksuja, eläkemaksuja sekä veroja työstä ja joka helvetin ostoksesta ja palvelusta, jonka hän on rahalla maksanut eli hän on  maksanut tälle yhteiskunnalle monta kertaa omatotitalon hinnan ja silti hän ei saa asiallista  vastinetta jo moninkertaisesti maksamilleen palveluksille.

Pahimmillaan ikäihminen jätetään makaamaan paskojensa keskelle ja kuolemaan. Lapsia kohdellaan kaltoin ilman tuomioita, sairailla ei ole rahaa ostaa lääkkeitä ja käyttää terveyspalveluita, vieläpä kaiken kukkuraraksi epäinhimillisissä leireissä pahoinpidellään vammaisia. Suomen tämän päivän käytännöt eivät noudata mitenkään tavallisen suomalaisen moraalia tahikka arvomaailmaa - MUUTAMASSA VUOSIKYMMENESSÄ OLEMME AJANEET ALAS HYVINVOINTIYHTEISKUNTAMME!

Äänestäisitkö sinä kansanedustajaa, joka kannattaisi lasten kaltoin kohtelua, vanhusten heitteillejättöä, sairaiden hoitamatta jättämistä ja vammaisten pahoinpitelyä vain siksi, että joku voisi kääriä miljoonien tulot, jotka pahimmillaan lähetään johonkin veronkiertoparatiisiin. Jos suomalaisen yhteiskunnan inhimillisyydelle haetaan vastinetta, saamme palata ajassa aina 1900-luvun alkupuolelle ja Nazi-Saksaan. Eiköhän, inhimillisyyden ja muutoksen vuoksi, olisi aika lopettaa uskominen vaalikoneisiin, mediavalheisiin ja korvata eduskunnan vanhat naamat uusilla!