Kauhulla saa odotella, koska "numero niinan" rikkinäinen helmitaulu heittää kehiin matemaattisen puoskaroinnin murheellisimmat luvut. Maailman talous alkaa kääntyä parempaan, joten kannattaisiko laskentataiteilijankin hiukan odottaa lomautusuutisten levittämistä.

  Pahimmillaan käy niin, että annamme kaupungistamme maailmanlopun kuvan siinä vaiheessa, kun muualla positiivisuus täyttää mielet. Silloin tänne ei tule kukaan. Elinkeinoinfon anti yllätti positiivisuudellaan, joten meillä ei voi olla pienintäkään hätää. Säästöjä ei tarvita, kova usko ja pieni lainan otto riittää ja menään laman yli niin, että heilahtaa!

  Nyt kannattaa katsoa eikä hosua, sillä lopetettua palvelua et takaisin saa. Olisikin kohtuullista aloittaa keskustelu niistä asioista, joista ei säästetä! Jos puolueet pääsisivät yksimielisyyteen edes muutamasta tällaisesta asiasta, rauhoittaisi tämä kummasti kaupunkilaisia.

  Jos nyt jostain on ihan pakko säästää, aloitetaanko huonosta ja turhasta hallinosta? Mikäli edes hiukan vilkaisee hallintoamme, niin herää kysymys: Mihin tarvitaan sivistyspalvelukeskusta, onko sellaisia muualla? Eikö kulttuuri-, liikunta- ja koulutoiminta tule toimeen ilman gerberoksen valvovaa silmää, onhan niiden yläpuolella lautakunnat? Käykääpä Ukin Uutisissa katsomassa juttuja uljaista toimintamotiiveista ja rahan liikkeistä.