Kouluverkkoamme pyöritetään alta valtaunnan keskiarvokulujen.  Silti kouluilta vaadittiin reilun 200 000€:n säästöjä ja lisää huudetaan ensi vuodelta. Missä muuten ovat muiden palvelukeskusten säästöt?

   Kun tekniikkaheppumme säästävät, jätetään Lokalahden koulun piha uudistamatta. Näin säästettiin 50 000€, mutta keneltä se on pois? Lokalahden koululta ja koululaisilta.

   Tekninen palvelukeskus on koulujen hovihankkija. Koulut eivät voi eivätkä saa ostaa näitä palveluja muualta. Siispä tekniikkaheppumme voi pistää tilinsä kuntoon korottamalla hintoja eli kuppaamaalla esim. kouluja!

  Muistakaa teknisensektorin laskutaito esim. urakkatarjouksissa, valtuusto joutui juuri hyväksymään yli100% poikkeaman. Onneksi kyse oli vain sadoistatuhansista eikä miljoonista euroista. Eikö kaupungin säästöjen kannalta olisi tärkeintä pistää säästökuntoon tämä posliinikaupassa heiluva norsu eikä laskea sitä tallomaan lasten tulevaisuutta

   Olisikohan viimeinki aika jättää ikärasismi! Meidät ikäihmiset huomioitiin tyyliikkäällä satsauksella lähitulevaisuuteemme eli hautausmaata laajennettiin. Eikö nyt olisi aika satsata lasten lähitulevaisuuteen eli kouluihin!