Koulutuslautakunnan kokouksista on puhetta piisannut. Paikalle saapuneet äimistelevät tapahtumia tavan takaa. Mystisyys ja askeettinen osaminenn loppuu yleensä itse tapahtumaan. Mutta mikäli oikein pinnistellään, ihmeet jatkuvat vielä senkin jälkeen. Vähän kuin vääntäisi suihkun kiinni ja silti vettä valuisi vielä huomenna.

  Nyt kävi niin, että pöytäkirja ei pitänyt kutia itse kokouksen kanssa. Tietenkin asioita on sohlattu vahingossa, mutta nyt määrätty virhe herättää nenättömässäkin palaneen hajua. Esim. rehtorin yksimielinen valinta hämmästyttää suuresti. Samoin eriävien mielipiteiden kirjaus on autuaasti metsässä.

  Nyt joku hämmästelee kuinka sivistyspalvelukeskuksen, tarkkuudestaan tunnettu, väki voisi mokata noin pahasti. Mutta eipä virkamiehet mokanneet, sillä pöytäkirjan teki peejii itse. Ainoastaan pöytäkirjantarkastajaksi nimetty peejiin puoluetoveri hyväksyi pöytäkirjan. Tämä pistää miettimään toiminnan tarkoitushakuisuutta?

  Koulutuslautakunnan kokoukset etenevät niin oudosti, että tämä asia oli pakko nostaa esiin. Kyseessä on erittäin merkittävä lautakunta, joten joku voisi pistää stopin tälle pelleilylle. Korostan etten puhunut kokouksen kulusta vaan jälkitapahtumista, en siis vuotanut mitään laittomasti. Saas nähdä joudutaanko kokous vetämään uudestaan?

                                   Vetää hiukan surulliseksi: